Extra behandelingen

Naast onze basis- en professionele behandelingen, bieden we ook verschillende extra behandelingen aan. Deze zijn geschikt als aanvulling op een pakket, maar kunnen ook als losse behandeling worden geboekt.

Alle prijzen vermeld op deze site zijn exclusief BTW en gebaseerd op een auto van gemiddelde grootte en een gemiddelde bevuilingsgraad. Voor een sterk bevuilde auto wordt een extra toeslag gerekend.

Bekleding reinigen

Vlekken in uw bekleding? Autopoetsen Joure zorgt ervoor dat uw bekleding er weer als nieuw uitziet. Daarnaast worden bacteriën en vieze geurtjes verwijderd waardoor uw auto weer echt fris is.

€19,95 per stoel

Bekleding impregneren

Om uw bekleding langer mooi te houden, kunt u uw bekleding impregneren. Impregneren werkt vuil- en waterafstotend, waardoor u minder snel vlekken krijgt.

*alleen mogelijk i.c.m. bekledingreiniging

€59,95

Leerbehandeling

Om uw lederen interieur optimaal te verzorgen en te beschermen, reinigen wij uw stoelen met een speciaal verzorgingsproduct. Het herstelt het satijnen aspect van origineel leer en het krijgt zijn originele glans en soepelheid terug.

Leder verven of bijkleuren? Mogelijk vanaf €75,-.

Koplamp renoveren in Friesland

Koplampen renoveren

Doffe koplampen kunnen uw zicht tot 80% verminderen. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt en optimaal zicht heeft.

vanaf €80,-

Krassen verwijderen van auto in Friesland

Krasverwijdering

Ondiepe krassen kunnen we verwijderen door een speciale polijstbehandeling. Om de kras te beoordelen, kunt u het beste eerst langskomen zodat we u van het juiste advies en prijs kunnen voorzien.

€29,95 per paneel

Cabriodak reinigen en impregneren in Friesland

Cabriodak

Om het dak van uw cabrio zo goed mogelijk te onderhouden, is het verstandig het eens per jaar te laten reinigen en impregneren. Zo heeft u er het langst plezier van!

vanaf €90,- reinigen

vanaf €74,95 impregneren

Ozon behandeling

Heeft u last van geurtjes in uw auto? Met een ozonbehandeling kunnen wij ongewenste geur in uw auto (bijna) helemaal verwijderen. Daarnaast worden pollen, bacteriën en onzichtbare vervuilingen verwijderd, waardoor uw auto weer fris is en ruikt. 

Het beste resultaat wordt bereikt i.c.m. een complete interieurbehandeling.

€59,95

Ceramic Guard Coating

Deze lakcoating zorgt niet alleen voor een betere krasbestendigheid, lagere kwetsbaarheid en duurzame beschermlaag, hij geeft een sterk waterafstotende laag waardoor de auto makkelijk schoon blijft. De lak krijgt een zichtbaar diepere glas en kleur. De Ceramic Guard Coating biedt tot wel 36 maanden bescherming.

vanaf €399,-

Waxguard Coating

Om de lak van uw auto te beschermen, kunnen we uw auto een speciale coating geven. De auto wordt eerst gepolijst en daarna in de WaxGuard gezet. Hierdoor wordt de krasbestendigheid en kwetsbaarheid van de lak sterk verbeterd. Biedt tot wel 18 maanden bescherming.

vanaf €219,-

Menu