Resultaten

Onze jarenlange ervaring als autopoetsbedrijf zorgt voor resultaten waar we trots op zijn. Is uw auto ook toe aan een poetsbeurt? Maak vandaag nog een afspraak en kom bij ons langs in Joure, Friesland. Laat uw auto poetsen door Autopoetsen Joure. Wilt u uw boot, camper, caravan, motor, vrachtwagen of trekker laten poetsen? Neem contact met ons op.

De resultaten van het laten poetsen van het interieur van uw auto

Laat het interieur van uw auto poetsen door Autopoetsen Joure. Kiest u voor een basisbehandeling? Dan stofzuigen we uw auto, lappen we de ramen en reinigen we de kunststoffen in de auto. Bij een professionele behandeling voegen we hier het reinigen en impregneren van de bekleding aan toe. Ook zijn er diverse extra behandelingen voor uw interieur mogelijk, zoals bijvoorbeeld een ozonbehandeling. Hierbij worden pollen, bacteriƫn en onzichtbare vervuilingen verwijderd, voor een schoon en fris ruikend auto-interieur.

De resultaten van het laten poetsen van het exterieur van uw auto

Ook de buitenkant van uw auto heeft het zwaar te verduren. Laat daarom het exterieur van uw auto door ons poetsen. Kiest u voor een basisbehandeling? Dan wassen wij uw auto, reinigen we de deursponningen, reinigen we de velgen, reinigen we de kunststoffen en waxen we uw auto. Bij een professionele behandeling voegen we hier een 2-staps polijstbehandeling aan toe en verwijderen we lichte krassen. Ook bij het exterieur van uw auto kunt u gebruik maken van extra behandelingen, zoals bijvoorbeeld het renoveren van koplampen, het reinigen en impregneren van een cabriodak of een waxguard/ceramic guard coating.

De resultaten van het laten poetsen van uw boot

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten poetsen van uw boot (in Friesland)? Bekijk dan onze website

De resultaten van het poetsen van andere voertuigen

We poetsen niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen. Wilt u een camper/caravan, motor, vrachtwagen, trekker of ander voertuig laten poetsen? Neem contact met ons op.

Menu