Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling (indien besteld via www.autopoetsenjoure.nl) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons distributiecentrum zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier het herroepingformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 48 uur na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om het retourproces te verduidelijken raden wij de volgende stappen aan:

  1. Download het herroepingformulier, vul deze zo compleet mogelijk in. Hier kunt u het retourformulier downloaden.
  2. Zorg dat het product in originele staat is.
  3. Verpak de bestelling zo dat deze weer veilig verstuurd kan worden.
  4. Kies een vervoerder naar keuze en stuur het product retour naar onderstaand adres.
  5. Bewaar het verzendbewijs (Track & Trace code) zodat uzelf de zending in de gaten kunt houden. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Retour adres ter attentie van:

Autopoetsen Joure
Molensloot 6A
8502 TS Joure
Nederland

Restitutie

Autopoetsen Joure zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 48 uur terug storten op uw rekening, mits deze in goede staat en binnen de retourtermijn is ontvangen. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn of incompleet zijn, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dan raden wij u aan uw bestelling naar ons te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop www.autopoetsenjoure.nl

Heeft u een foutief adres of bezorgadres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Klachten

Heeft u een klacht over onze producten of onze service? Dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 06-48372622 of een mail te sturen naar info@autopoetsenjoure.nl met daarin een duidelijke omschrijving van uw klacht en eventueel uw ordernummer.

Menu